Sevgili okurlar, son sayımızın sitemize aktarılması ile beraber yorum ekleme özelliğini de yeniden ele aldık.
Daha önceden yazılara, şiirlere bıraktığınız yorumları hemen sitede yayınlamamız mümkün olmuyordu. Ancak yeni sistem ile birlikte “YORUM BIRAK” özelliği çok daha hızlı işliyor.
Sistem şöyle çalışıyor: Siz herhangi bir yazıya veya şiire yorum bırakır bırakmaz Web Editörü’ne yorum bırakıldığına dair bir uyarı gönderiliyor. Web Editörü de yoruma bakıp yayınlanabilir olup olmadığını kontrol ediyor ve yorumu onaylıyor. Yorum onaylanır onaylanmaz, sitemizde ilgili yazı veya şiirin altında yerini alıyor.
Aynı sistemi okurların yazarlara ulaşması için de planlıyoruz. Önümüzdeki sayıda bu konu hakkında çalışmalar yapacağız.
Yorumlar sayesinde sizlerin dergi ile ilgili düşüncelerine ulaşmış oluyoruz. Bu fikirler daha iyi bir dergi için elbette çok önemli.
Sizlere sitemize bırakılan yorumlardan birkaç tane örnek sunmak istiyorum:
“Avrupa Birliği bizi biz olarak kabul ede- bilecek cesareti varsa kabul etmesi gerekir; yok- sa biz kendimizi ısrarla kabul ettirmek mecburi- yetinde değiliz. Aksi halde karar verme anının sonu geldiğinde gerçeklerle yüzleşmekten kork- mayan bir milletin torunlarıyız” Habib ÖZ- DOĞDU (Ali Erdal’ın Yüzleşme Vakti yazısına).
“Bunların üzerine ne eklenebilir ki.durum hiç değişmemiş her şey aynı şekliyle devam ediyor. Üstadın da dediği gibi 16. asırdan sonra başlayan rücu hala devam ediyor. Gerçi; Sakarya’da durdurmuştuk biz onu ama birileri gene yol verdi. “Sakarya saf ve masum çocuğu Anadolu’nun" olarak kaldı yine bizse öz yurdumuzda garip öz yurdumuzda parya. Nur içinde yatsın Üstad Allah bu milleti üstad gibi Sultanü’Ş-şuaralardan eksik bırakamasın" Ramazan TÜRKOL (Necip Fazılın Fasledici Tarih Çizgisi yazısına)
0“Bayrağımız yüzlerce yıllık tarihimizin günü- müze yansımasıdır. Şeklinden rengine kadar anlam ihtiva etmesi bakımından Türk Tarihini bilmeyen birinin kafasında bile birtakım şeyler uyandırabilir. Onun için ancak bir bayrak bu kadar şeklini ve biçimini gerçeklerden almış olabilir. Bu bayrak dünyadaki diğer bir çok bayrağın tersine zulmün ve sömürünün üzerine değil; kahramanlığın ve hürriyet mücadelesinin üzerinde dalgalanmaktadır” Mustafa İNCESU (Haceloğlu’nun Bu Bayrağa Basılmaz yazısına)
“Allah razı olsun elinize ve beyninize sağlık diyorum. Selâmlar” Mehmet TURFAL (Haceloğlu’nun Bu Bayrağa Basılmaz yazısına)
“Gönülden gelen sevdalar zamanla dağ olur. Bütün Kardelen calışanlarını canı gönülden kutluyorum. ALLAH”a emanet olun." Engin ÖZMEMİR (Gönüldaş’ın Gelin adlı yazısına)
0“Bu satırların her birisini uzun uzun okudum. Konusu da o güzel insan olunca tüylerim diken diken oldu. Gözlerim yaşardı. Neden yazıyorum bunları bir daha, bir daha derler ya işte bu yüzden bu yüzden yazıyorum. Yaz ki o güzel insanı okuyalım defalarca...” Hasan Ali SOLAK (Atba’nın Vaha adlı şiirine)
“Çok beğendim, yüreğine sağlık, iki defa okudum” Aynur ULUSAN (İbrahim Berber’in Ah adlı şiirine)
Bu yazıya yorum ekleyin
Eklenen Yorumlar Ekleyen : AHMET TEKER ADIYAMANLI Yorum : geriye dönup baktığımız zaman ne kadar cok yol aldığımızı görürüz.kardelen dergisi her gün biraz daha büyüyüp çevresini aydınlatmaya devam ediyor.her yılı 40gb sayarsak gücümüz ortada belki bende 1baytlık yer almışımdır gönüllerinizde.tüm kardelen dost ve gönüldaşlarımızı sanal ortamda sohbete davet ediyorum...AHMET TEKER
Ekleyen : mehmet Yorum : selam ve dua ile tüm gönül dostlarına ... baska söze ne hacet allaha emanet olun ...mahsun kul..
Cinayet, hırsızlık, fuhuş, içki, kumar ve uyuşturucu karışımından ibaret düzeni ambalajlayıp medeniyetin ta kendisi diye yutturmak isteyen “tek dişi kalmış canavar”a karşı hani, “iman dolu göğsümüz” vardı?